Tone Damli utro? Aksel Hennie utro?

Tone Damli utro? Aksel Hennie utro?

tone damli aaberge utro aksel hennie utro

Tone Damli og Aksel Hennie har altså gjort det slutt. Nyheten slo ned som en bombe i dag i hele Norge og det er nok ikke få som har tørket en tåre eller to.

På en måte var de det eneste virkelige superparet vi har i Norge og det er selvfølgelig veldig trist.

Når noe slik skjer svirrer også ryktene, selvfølgelig. Mesteparten av ryktene går på at Tone Damli har vært notorisk utro, men det er også rykter om at det er Aksel Hennie som har vært utro.

Det er kanskje vanskeligere å tro på at Aksel Hennie har vært utro i og med at han virker så real og down-to-earth. Men man vet jo aldri. Det vil si, noen vet nok noe. Trist er det jo uansett, enten det er Tone som var utro eller om det var Aksel. Om det da i det hele tatt var noen!

Utro Tone Damli

Det har lenge vært rykter, veldig løse rykter selvfølgelig, om at Tone Damli har vært utro en rekke ganger. Visstnok sitter også media på bilder og beviser om dette. Media kunne trykket dette og skapt rabalder og solgt masser av blader og aviser. Men nei, norsk media vil heller være på godfot med kjendisene.

Tone er i alle fall på godfot med norske medier, hun snurrer dem regelrutt rundt lingefingeren, så ja. Hadde norsk media trykket slikt hadde de nok skutt seg selv i foten.

Utroskap kan skje den beste

Altså, om det er hold i ryktene, kan utroskap uansett skje den beste. Så dersom det stemmer at Tone Damli har vært notorisk utro så behøver ikke det bety noenting. Hun er jo også fortsatt ung, mens Aksel Hennie begynner å bli gammel og kanskje var mer klar for å gifte seg enn det Tone faktisk var?

Kanskje ble det for mye for dem rett og slett?

Det kan jo også være andre årsaker og det går styggere rykter enn utroskap… Så om Tone (eller Aksel) eventuelt har vært utro behøver det ikke spille noen rolle på hvor populære de er.

Dessuten. Utroskap var nok verre før i gamle dager. I dagens samfunn har antagelig de aller fleste vært utro en eller annen gang eller opplevd at partneren har vært det. Det er rett og slett ganske normalt. Men media ønsker altså ikke å skrive om slikt da for å holde på den gode kontakten med kjendisene. Fullt forståelig. Uansett, utroskap kan skje den beste.

Tone Damli – like populær

Tone Damli er i alle fall sterk og går med hodet hevet og brystet frem. Hun dropper hverken Idol eller den svenske melodifestivalen fremover. Det kommer til å gjøre undere for populæriteten hennes, også i Sverige nå. All PR er jo egentlig god PR og en eventuell romanse med en eventuell svenske hadde nok skutt fart på statusen også i Sverige.

Det er derfor lite som tyder på at hun blir skadelidende av dette. Kanskje blir hun derimot enda mer populær? Om hun forblir singel en stund? Eller som sagt, finner seg en eventuell svenske å bli sammen med?

Aksel Hennie derimot…

Ikke like rosenrødt for Aksel Hennie da. Hvis det ikke var han som var utro så er det utrolig kjipt for ham. For han begynner jo å dra på årene og er ikke ung lenger. Det er liksom på tide å gifte seg og slå seg ned og ta det rolig. Men han er jo også utrolig populær og selv om han kanskje ikke er klassisk kjekk eller pen, har han en utrolig karisma.

Han har jo også sin egen karriere og tenke på, kanskje passer han ikke inn i glamour-livet til Tone uansett? Han er jo en litt seriøs type.

Av Soldatnytt (http://www.flickr.com/photos/soldatnytt/3572189451) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

 • Tommy

  Ryktene fra kjendisverdens tilsier at frk Damli har ligget med Maria Skappels ektemann, nemlig Andreas Holzweiler…

 • Pingback: Bloggoversikten » Blog Arkiv » Tone Damli utro? Aksel Hennie utro?()

 • ?

  Hvordan vet du detTommy?

 • Inside

  Ryktene fra Tommy skal visstnok stemme. Tone har også ligget med sentralbanksjef Øystein Olsen.

 • Bloggiss

  «wordz on the street» er at Aksel har hatt en threeway med mor og datter Aaberge og vært litt for gavmild mot senior…men som tidligere nevnt, «det kan skje de beste»

 • http://www.facebook.com/people/Alexander-Ramsland/545606338 Alexander Ramsland

  Jeg hørte Rimi hagen pulte henne i rompa for et år gratis pølsefest ;-)

 • aksel

  Tone Damli utro med Andreas Holzweiler? Hvor kommer ryktet fra?

 • Ooops

  Kan bekrefte det Tommy sier.. sett de selv, flere ganger ute. Og for å si det sånn, Andreas er ikke den eneste…

 • ?

  Men virker som Maria Skappel ikke kaster ut Holzweiler? Ville ikke det vært naturlig om han hadde vært utro med Tone?

 • Lars

  Rykter sier vel også at det gjerne ikke bare er en person hun har kost seg med i mellomtiden. Hvorfor Maria ikke kaster ut Andreas? Foul me once, shame on you, foul me twice shame on me er det vel noe som heter. Mange godtar en enkelt hendelse av utroskap, fåtallet ville godtatt gjentakende utroskap med MANGE partnere.

 • Mimi

  Tone og Aksel Hennie har lenge hatt åpent forhold, men Aksel dumpet henne da han fant ut at hun hadde hatt sex med andre menn etter de ble forlovet. Tone har hatt sex med Andreas til Maria flere ganger + Stian Blipp fra Idol.

 • Lol

  Og hvordan vet du det?

 • hm..
 • Lol

  Haha! Se der ja. Takker!

 • Pingback: Bloggoversikten » Blog Arkiv » Tone ansetter superadvokat for å stoppe ryktespredning()