Tags Posts tagged with "Johnny Depp"

Johnny Depp

1 617

Johnny Depp, en av verdens største filmstjerner fyller 50 år – noe ingen ville trodd. Han ser jo ikke akkurat gammel ut.

Gang på gang blir Johnny Depp kåret til verdens mest sexy mann. Han er rik, vakker og berømt.

Hva er hemmeligheten? Hvordan holder han seg hele tiden på topp? Alltid like berømt, alltid vakker og ung?

Fant han løsningen som Michael Jackson hele sitt liv traktet etter? Evig ungdom? En kan nesten tro det.

Ryktene går nemlig om at han har blitt veganer. Det er på en måte det samme som vegetarianer, bare at man ikke spiser noe som kommer fra dyr i det hele tatt. En vegetarianer kan jo spise egg og drikke melk.

Han har prøvd denne livsstilen tidligere også, men ryktene sier at han igjen er blitt en såkalt veganer. Dessuten trener han Pilates. Og muligens er det hemmeligheten til å holde seg ung. Det virker i alle fall for Johnny Depp.

Men utenom å se ung og fresh ut, så blir han jo stadig mer berømt og populær også, selv om han er ganske privat av seg.

For Johnny Depp vet å velge roller som gjør at han holder seg på topp, han velger ikke ofte kjedelige filmer for eksempel.

Hans første filmrolle var i 1984, i en skrekkfilm som het «A nightmare on Elm Street», en ekstremt skummel film bare sånn til advarsel. Og ekkel.

Siden den gang har det gått steg i steg og med «Pirates of the Caribbean» filmene tok det helt av og han ble enda mer berømt enn før.

Uansett. 50 år! Det er ganske drøyt, han er jo nesten pensjonist, men ser fortsatt ung ut!

0 436

Johnny Depp avslørte nylig at han digger Justin Bieber og det var datteren hans, Lily Rose, på 11 år som fikk ham hektet.

Det har seg nemlig slik at hun visstnok har begynt å vise interesse for gutter og spesielt nettopp Justin Bieber.

Justin Bieber er fortsatt sammen med Selena Gomez, men hvem vet hva som skjer om noen år? Kanskje får Lily Rose muligheten etterhvert?

Pappa Johnny Depp har i alle fall klokketro på datteren:

Hun er snart 12 og er utrolig moden for alderen, nesten skremmende intelligent! Hun skriver dikt og har en stemme som moren!

Så vi får se, om hun er så moden og intelligent så er det jo mulig hun dropper tanken om Justin Bieber etterhvert også.

Sønnen, Jack, på åtte år, har kanskje sunnere interesser. Han digger annen verdenskrig, akkurat som pappa også gjorde på den alderen…

0 417

Det er nå uvisst om Johnny Depp vil dukke opp som Jack Sparrow i Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides etter Disney sa opp studiosjef, veteran og Depps gode venn, Dick Cook.

Studiosjefen forlot konsernet etter en rekke skuffende resultater, da studioet ikke klarte å kontinuerlig produsere populære filmer for det viktige tenårings-markedet.

Disney betalte nylig 4 milliarder for å kjøpe Marvel Entertainment slik at de fikk tilgang til superhelter som Spider-Man, Iron Man og X-Men.

Depp krediterer Cook for å i utgangspunktet ha vervet han til Pirates Of The Caribbean og sier dette til Los Angeles Times:

Det er et skår i min glede. Du kan stole på han med en gang. Du møter ikke mange personer i studioene man kan stole på. Jeg ser på Dick som en venn i et sykt system.

Pirates Of The Caribbean og Jack Sparrow er blitt Johnny Depps mest berømte rolle og ble nominert til Oscar for beste skuespiller i Curse of the Black Pearl i 2003.

1 487

California Cryobank, en sæddonorbank i Los Angeles, fikk som oftest dette spørsmålet fra sine kunder: Hvem ligner han på?.

Med utgangspunkt i dette ble alle donorene sortert etter hvilken kjendis de lignet mest på.

Tidligere kunne kundene liste opp utseendet de ønsket fra en donor, med kriterier som etnisk bakgrunn, hår- og øyefarge, høyde og utdannelse.

Likevel bestemte sædbanken seg for å gjøre det litt enklere for kundene.

Til Reuters sier Scott Brown ved California Cryobank:

Noen donorer har spesielle trekk som ligner. Andre har en mer generell likhet, eller har det samme type utseendet. Vi håper at ved å sammenligne to-tre dobbeltgjengere, vil kundene få et tilstrekkelig godt inntrykk av hvordan donoren ser ut.

Arbeidet med kartleggingen av folk som ligner på kjendiser har tydeligvis lønnet seg. På sædbankens hjemmeside har trafikken økt med 50 prosent etter at de lanserte nyheten.

Blant donorene finner man dobbeltgjengere til kjekkinger som Johnny Depp, Justin Timberlake, Robert Downey Jr. og Matthew McConaughey. Den mest populære donoren så langt er imidlertid Ben Affleck.

Burde utseendet være det viktigste kriteriet for sæddonorer? Hva med intelligensen?

90FansLike
1,608FollowersFollow